2010 VASTAG CSABA ÉVE! - AZ X-FAKTOR GYŐZTESÉNEK RAJONGÓI OLDALA
oldalinfo

Szia! Most a vastagcsaba.gp-n jársz. Az oldal az X-FAKTOR GYŐZTESÉVEL, Vastag Csabival foglalkozik.
szerkesztő & designer : Timi
css kód
böngésző:Mozilla
nyitás: 2oo9.1o.o3.

tárhely: gp; data; mgu; pb;
Reklámkönyv
Vendégkönyv

Elérhetőség
Fórum

 
menü
FŐOLDALCSABIRÓLMÉDIA

 
fellépések

Csabi
Esztergom március 19. 21:00

Csabi
Avocado(Bp) május 6. 23:30

Bővebben>>

 

 

 
chat

Ne itt hirdess!


 
 

 

 

 
elite

 

 

 
top

Vörös Edit
Musicalsfanclub
Réder Nóra
The Saturdays
Geiger Nikolett Ivett

 
bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
számláló
Indulás: 2009-10-03
 

Popdaráló

 

 

Műsorvezető:

 

Ének

Vastag Csabi Széles Iza   Fignár Adri   Füredi Niki     Bűdi Szili   Hunyadi Laci 

A Popdaráló különlegessége, hogy bátran reflektorfénybe enged önjelölt énekeseket, hisz itt nem a szereplők énekhangja, hanem a szövegtudása az, ami a vetélkedő megnyeréséhez szükséges. Az nyer, aki a legtöbb sláger szövegét tudja, és a legkevesebbet hibázik. Nyolc játékos indul csatába a győzelemért: az utolsó körbe azonban csak egyikük jut, ő nyerheti meg a fődíjat, amennyiben hibátlanul tudja folytatni a végső megmérettetés során játszott dalok szövegét.

A versenyzőknek félbehagyott dalszövegeket kell emlékezetből felidézniük, majd folytatni a dalt a stúdió zenekarának kíséretével. A műsorban profi énekesek, és vendégek is fellépnek, olyan varázslatos személyiségek, akik méltán számíthatnak a nézők elismerésére.

Az ideális szereplő imád énekelni - a borospincékben csak a refrén megy neki, de a zuhanyban a teljes dalszöveggel is megpróbálkozik. A homályos részeket átdörmögi, vagy halandzsával pótolja. Hozzákölt, néhol elvesz, de sok mindenre emlékszik. Még az is lehet, hogy pontosan. A piros lámpánál felhangosítja a rádiót, és duettet énekel Pataki Attilával. Azt viszont nem biztos, hogy meg tudná mondani; a kör közepéről kiszállni vagy kiállni kell. Csupán egy betű a különbség, ami egy mélynyomóval nagyvonalúan felszerelt kocsiban elsikkad, a Popdarálóban viszont akár a fődíjba is kerülhet!

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!